Veeam

Wie is Veeam?

Veeam SoftwVeeam is een in Zwitserland gevestigd softwarebedrijf dat zich richt op gegevensbeveiliging en -beheer voor cloud-, virtuele en fysieke workloads.
Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van back-up en disaster recovery oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Veeam’s producten zijn gericht op het beschermen van gegevens en het minimaliseren van uitvaltijd, wat cruciaal is voor het succes van moderne bedrijven die sterk afhankelijk zijn van digitale informatie. Veeam is een belangrijke speler in de IT-industrie en wordt erkend voor zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke producten.
Het bedrijf heeft meerdere onderscheidingen gewonnen, waaronder de CRN Tech Innovator Award, de Network Computing Award en de Redmond Readers’ Choice Award.are is een Amerikaans particulier informatietechnologiebedrijf met een managementteam in de VS.

Het bedrijf is opgericht in 2006 met als doel om het maken van back-ups voor virtuele machines te vereenvoudigen. Al snel groeiden we uit tot marktleider. Veeam blijft vaart maken met innovatie van de branche zodat u uw gegevens overal in de hybride cloud kunt beheren, controleren en beschermen.