Advanced Scan

Advanced Scan

In een tijd waarin cyberbeveiliging steeds belangrijker wordt, is het van groot belang dat bedrijven hun systemen goed beveiligen. Een Advanced Security Scan is een uitgebreide scan die systemen grondig doorzoekt op zoek naar mogelijke veiligheidsrisico’s.
Op deze pagina we uit wat een Advanced Security Scan inhoudt en hoe het uw bedrijf kan helpen om veiliger te blijven.

Wat is een Advanced Security Scan?

Een Advanced Security Scan is een uitgebreide veiligheidsscan die wordt uitgevoerd door een externe beveiligingsorganisatie.

De scan omvat een diepgaande analyse van de website en alle onderliggende systemen, waaronder het netwerk, de servers, de applicaties en de database. 
Het doel is om potentiële problemen te detecteren en hierop passende aanbevelingen te bieden.

Hoe werkt het?

Een Advanced Security Scan is een uitgebreide scan van je organisatie die alle beveiligingsproblemen in kaart brengt.
De scan wordt uitgevoerd door ons team van beveiligingsexperts en gebruikt geavanceerde technologie en breedgedragen industrie-standaarden.

Voordelen van een Advanced Security Scan

Een Advanced Security Scan is een uitgebreidere versie van de Quick Scan. Het voordeel van een Advanced Security Scan is dat het een diepgaand onderzoek doet naar de beveiliging van de organisatie. Dit betekent dat er gekeken wordt naar alle digitale aspecten van de organisatie, zoals de e-mail, het netwerk, de serverconfiguratie en de toegangsrechten. Daarnaast wordt er ook gekeken naar mogelijke uitgelekte gegevens.